SVP ontvanger resetten

SVP de ontvanger te resetten naar fabrieksinstellingen en de ‘installatie’ procedure opnieuw uit te voeren.

De Topfield Personal Recorder geeft in bepaalde gevallen tijdens het opstarten in beeld de melding: “SVP de ontvanger te resetten naar fabrieksinstellingen en de ‘installatie’ procedure opnieuw uit te voeren”. Deze tekst zoals afgebeeld op onderstaand plaatje blijft ongeveer 5 seconden in beeld staan, waarna de Personal Recorder normaal te gebruiken is.

Deze tekst verschijnt in beeld als de Personal Recorder een niet Digitenne TV netwerk heeft ontvangen, bijvoorbeeld uit het buitenland. Dit zou in de grensstreken tijdens het zoeken naar zenders het geval kunnen zijn. Het is mogelijk dat tijdens bijzondere weersomstandigheden kortstondig buitenlandse netwerken tot ver in Nederland te ontvangen zijn op plaatsen waar dit onder normale omstandigheden niet het geval is. De melding zou zich daarom niet tot de grensstreken hoeven te beperken.

Heeft de Personal Recorder een buitenlands netwerk eenmaal gezien dan blijft de melding bij het opstarten terugkomen totdat in de Personal Recorder de fabrieksinstellingen zijn hersteld. Ondanks deze melding functioneert de Personal Recorder normaal en is er geen reden om de instructie op het scherm op te volgen.

Een oplossing is om in de Personal Recorder de fabrieksinstellingen te herstellen en handmatig de 4 bouquetten van Digitenne in te lezen. Welke kanalen je hiervoor moet gebruiken kan je hier zien.

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.