Doorluskabel

Kan je wel TV kijken maar mislukken de opnames steeds, heb je zwarte opnames of opnames die 0 MB groot zijn, dan is de kans groot dat je het doorluskabeltje vergeten bent of niet goed geplaatst hebt. Het kabeltje moet geplaatst worden zoals op de foto hieronder, succes verzekerd!

3 comments to Doorluskabel

 • Reg

  DOORLUSKABEL OP TF5300k

  Kun je, ipv de doorluskabel te plaatsen ook een 2e antenne aansluiten op de tf5300k? Voor mijn gevoel zal de kwaliteit van het via de PVR opgenomen filmstukken dan beter zijn omdat het antenne signaal van die ene antenne (aansluiting) nu niet gesplitst behoeft te worden.

  @webmaster, gaarne uw reactie.

 • Webmaster

  Het antennesignaal komt verliesvrij uit de eerste ontvanger. Zelfs al zou het niveau afnemen dan nog heeft dit geen invloed. Door de actieve antenne die KPN bij de recorder levert is er genoeg reserve in het signaal.
  2 antennes, dan moet je ook 2 antennes uitrichten en daar voorziet de ontvanger niet in en tevens komt er geen spanning uit de 2de tuner om de antenne te voeden.

 • roos

  Ik heb een topfield receiver. Heb dubbele kop op schotel Het 2 atenne kabels aangesloten voor opnemen eerste in 1 in en tweede in 2 in. Hij heeft altijd goed opgenomen maar nu als ik hem op bv rtl4 heb en neem op en ik zet hem dan op bv sbs6 dan zegt ie geen signaal
  Met alles wat ik in progameer en hij neemt op zegt ie geen signaal doe ik iets fout of is het apparaat kapot.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.