Extra regio zender

U wilt een extra regionaal programma toevoegen aan de bestaande programmalijst.

Deze beschrijving is alleen geldig voor de Samsung SMT-1000T single tuner

Indien u binnen het bereik van meerdere regionale zenders woont kunt u deze zenders als extra toevoegen aan uw programmalijst. Als eerste moet u bepalen op welk kanaal de door u gewenste regionale programma uitzendt.
Klik hier en zoek in lijst naar de zender die het dichtst bij uw woonplaats is. De regionale zenders zitten in bouquet 1. U zoekt bij die zendmast het kanaalnummer dat hoort bij bouquet 1. Nu gaan we dit bouquet toevoegen in de digitale ontvanger.

U kunt als volgt het gewenste regionale programma toevoegen.

Druk op ‘menu’ op de afstandsbediening, selecteer installeren en voer 4 keer een nul in.
In het volgende scherm selecteert u handmatig zenders zoeken en drukt u op ‘ok’.
Druk op de rechter pijltjestoets en vervolgens selecteert u het kanaalnummer dat u eerder gevonden heeft op de website en drukt u op ‘ok’.

SMT-1000T_handmatig_zenders_zoeken_3

Druk op ‘ok’ en de digitale ontvanger gaat op zoek naar de uitgezonden programma’s op dat kanaalnummer. De digitale ontvanger zal de gevonden programma’s tonen met als het goed het door u gewenste regioprogramma. Dit beeld ziet er ongeveer uit als op onderstaand plaatje.

SMT-1000T_klaar_met_zenders_zoeken_3

U moet nu nog de extra programma’s boven de 1000 verwijderen dit doet u als volgt:

Druk op ‘menu’ op de afstandsbediening, ga met de pijltjestoetsen naar ‘zenders indelen’ en druk op ‘ok’. Kies vervolgens ‘zenders bewerken’ en druk 4 keer een nul. Zorg dat er een vinkje voor ‘wissen’ staat. Indien dit niet het geval is kiest u met de pijltjestoetsen ‘wissen’ en drukt u op ‘ok’. Ga met de pijltjestoetsen naar links en selecteer plaats 1000 en druk op ‘ok’. Vervolgens selecteert u op dezelfde manier ook plaats 1001 en 1002.

SMT-1000T_zenders_bewerken_5

Vervolgens drukt u op ‘exit’ en bevestig uw keuze door op ‘ok’ te drukken.

SMT-1000T_zenders_bewerken_6

Bevestig hierna door op ‘ok’ te drukken. U heeft weer een nette programmalijst maar nu met de door u gewenste regionale zenders. Indien u binnen het bereik woont van meerdere regionale zenders kunt u deze op dezelfde manier toevoegen.

SMT-1000T_TV_lijst_4 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.