Programmawijzigingen per 24 januari

 

 


De bonus muziekzender Slam!TV wordt vervangen door een andere bonus muziekzender, namelijk Xite. Voor meer informatie over deze zender kan je hier doorklikken naar de website van Xite.

 

 
Het Digitenne infokanaal op plaats 29 wordt vervangen door “de grootse misdaadzender van Nederland” Investigation Discovery. Voor meer informatie over deze zender kan je hier doorklikken naar de website.

 

Vind je de informatie van deze website interessant en wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Wordt gratis Lid van deze website. Voer uw e-mailadres in en druk op subscribe. Typ hierna het woord over en klik op complete. Controleer hierna uw e-mail om uw uw lidmaatschap te bevestigen. Dit is noodzakelijk anders ontvangt u de berichten niet.

Wordt gratis Lid van deze website en blijf via e-mail op de hoogte van de laatste berichten. Voer uw e-mailadres in en druk op Abonneren. Typ hierna het woord over en klik op complete. Controleer hierna uw e-mail om uw uw lidmaatschap te bevestigen. Dit is noodzakelijk anders ontvangt u de berichten niet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.