Programmawijziging per 14 mei

De Vlaamse Radio- en Televisie Omroep (VRT) heeft besloten de tv-zender Canvas 24 uur per dag uit te zenden op de gedeelde tv-zender Ketnet/Canvas. Dit gebeurt vanaf 14 mei 2012 en heeft als gevolg dat de kinderzender Ketnet niet langer uitgezonden zal worden op Digitenne.
Ondanks het verdwijnen van Ketnet blijft Digitenne een uiteenlopend aanbod aan kinderzenders uitzenden. De allerkleinsten kunnen hun favoriete programma’s blijven kijken op Nickelodeon/TeenNick, Kindernet, Disney XD en Cartoon Network.

Canvas heeft veel te bieden

Dagelijks kunt u met Canvas genieten van tv-programma’s op het gebied van, wetenschap, geschiedenis, cultuur en andere actualiteiten. En deze zomer kunnen sportliefhebbers genieten van onder andere het EK-voetbal, de Tour de France, Wimbledon en de Olympische Zomerspelen.

Bron: KPN

 

Wordt gratis Lid van deze website en blijf via e-mail op de hoogte van de laatste berichten. Voer uw e-mailadres in en druk op subscribe. Typ hierna het woord over en klik op complete. Controleer hierna uw e-mail om uw uw lidmaatschap te bevestigen. Dit is noodzakelijk anders ontvangt u de berichten niet.

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.