Hoogersmilde gedupeerden kunnen TV kijken via internet

Vanaf vandaag kunnen alle 26.000 gedupeerde Digitenne klanten tijdelijk tv kijken via hun internetaansluiting. Hiervoor is een speciale site gelanceerd, waarmee live televisie kan worden gekeken. In verband met beperkte bandbreedte is er voor gekozen om een beperkt aantal zenders aan te bieden. Voor deze tijdelijke tv oplossing zijn de volgende zenders beschikbaar: Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, SBS 6 en Net 5

21 comments to Hoogersmilde gedupeerden kunnen TV kijken via internet

 • erikstrong

  Ok waar is die website dan ??? Handig om er bij te zetten

 • gert

  leuk een zender van digitene in assen heb er alleen niets aan het ontvangst is nog steeds nul kpn bedankt

 • @erikstrong: digitenne.nl/tijdelijktv

  @webmaster: Hoe groot is dat bereik van Assen? Ik kan het hier niet ontvangen klopt dat? (7961CR – 45) De buitenantenne is er dus maar even ergens aan vast maken.

 • Webmaster

  Ik heb eigenlijk geen idee. Maar met een buitenantenne (hoe hoger hoe beter) kan je de zenders wel over 50km of meer ontvangen. Ligt er een beetje aan of je in de stad of in het buitengebied woont. De mast in Assen is wel lager dan Smilde dus het lijkt me logisch dat het bereik ook kleiner zal zijn.

 • Hmm. Zo hoog mogelijk hier. Gekeken of de pijl wel wees naar Assen maar nog steeds 00% via wizard en kanaal nummers zoeken. Is die antenne zo slecht of doe ik het verkeerd? Zwolle is bij mij nog steeds heel erg welkom!

 • Webmaster

  Zwolle is maar 5 km verder dan Hoogersmilde. Die was dan wel hoger maar ik zou zeggen dat je buiten hoog ook Zwolle kan ontvangen. Heb je de antenne wel aan de zuidkant van je huis dan? Enne het is nog steeds: Hoe hoger hoe beter. Is de antenne niet defect? Het lampje moet wel branden anders doet de antenne het helemaal niet maar dan nog kan de elektronica in de antenne defect zijn, dan brand het lampje wel.

 • kees

  Allebei de antennes doen het(binnen en de gratis buiten). Lampje brand. Via overijssel doet die het en via drenthe niet. Ik geef het op. Zo is het om na te kijken en gratis denk ik nog steeds dus ik klaag niet meer verder.

 • G2K

  Ook hier in zuid-west Overijssel 0,0 ontvangst van Assen, waar Smilde meer dan een week geleden nog 100% binnenkwam. Ook Zwolle is niet optimaal hier, hooguit 60% ontvangst op 3 bouquetten met veel blokjes in beeld. Ik hoopte nog op een buitenantenne van KPN, maar ja, woon net 5km buiten Drenthe dus zal wel niet uitverkoren zijn. Mensen ten zuiden van Meppel die altijd al op Zwolle afgesteld stond kreeg wél een buitenantenne.
  Hoe zit hem met de regio zuidwest-Friesland die net te ver van Leeuwarden af wonen?
  Jongens, dit is de genadeklap voor Digitenne in deze regio. Dit gaat heel veel klanten kosten. Waarom is er eigenlijk niet gekozen voor de kazerne in Havelte? Dat was strategisch gezien misschien wel veel slimmer. En bovendien ligt die kazerne zo’n 50 m. hoger door de ligging op een zandrug.

 • kees

  Oeps iets te snel gezegd. Een mail niet gelezen. Moet volgens mij weer betalen.

 • Jan

  Hallo ,ik woon in Hoogeveen (oostkant) en ontvang hier met de nieuwste funke v4 DSC-500 (binnenshuis opgesteld ong. op 8 mtr hoogte richting Zwolle) alle zenders met zo’n 70 -98% heb de ant nog niet gericht op Assen ,maar hemelsbreed is de afstand Zwolle ongev 5km verder als Assen ,ook is ontvangst mogelijk van oproep friesland (s’nachts)en verschillende duitse zenders vraag me niet hoe dat kan allemaal met deze opstelling.De ontvanger is een topfield 6000 met nieuwe software (toegezonden door kpn ,naar aanleiding van vragen ivm problemen met Hoogersmilde)

 • martin de groot

  na alle telefoontjes naar KPN en alle goed bedoelde “hulp”. ik bedoel maar nieuwe tuner, nieuwe buiten antenne, o,o % ontvangst. Niks ,nada, nul. HELP !!!!!!! ik wil weer gewoon Tv kijken. Ik woon in Bargeres ( Emmen zuid).Jullie techneuten sturen mensen naar de maan, ik bel met New York als of ze naast mij staan. En dan dit ? KPN ? altijd ben ik trouw klant tv, internet. Doe wat….. geef me TV. NU !!!

 • willem

  mijn ontvangst is nog steeds erg slecht ik woon ook in oost hoogeveen (krakeel)
  heb ned 1 2 3 wel goed maar de anderen soms goed maar hoofdzakelijk zeer slecht
  veel storing.
  heb trouwens de zwolle antenne
  hoe kunnen we deze probleem oplossen de zenders waar we altijd na kijken missen we
  omdat we bijna geen ontvangst hebben en anders me veel storingen
  zouden jullie mij kunnen emailen wat te doen

 • Webmaster

  In Hoogeveen is goede buitenontvangst mogelijk van Zwolle. Zorg dat je via KPN die nieuwe antenne krijgt, degene waar je de kabel van de antenne kunt schroeven en een buitenkit. Hang deze antenne zo hoog mogelijk op aan de ZUIDkant van je woning. Aan de onderkant van de antenne staat een pijl, zorg dat die naar het zuiden, oftewel Zwolle wijst.

 • Hofman

  Zit op een camping in Wedde en ligt in Groningen maar ontvang geen klote en heb het lijstje met frequentie doorgenomen van Groningen

  Leuk hè ?

 • Tjeerd

  Ik woon in Koekange, heb een nieuwe buitenantenne gehad van KPN.
  Deze geeft heel slecht Ned 1,2 en 3 weer.
  Ook tv kijken via internet is geen succes: je hebt tenminste Internet Explorer 9 nodig en je moet Windows 7 hebben.
  Ik vind dit alles KNAP WAARDELOOS

 • Webmaster

  Hang je antenne aan de zuidkant van je huis. De moet de zenders vanuit Zwolle krijgen. Als je de antennewizard hebt, kies dan Overijssel als provincie en zorg dat de balk zover mogelijk uitslaat voor je begint met scannen.

 • Jaap

  Ik woon in Roden (Noord-Drenthe) met twee ontvangers. Aan de Noordgevel ontvang ik, denk ik, Groningen. Aan de Zuidgevel, denk ik, Assen. Als ik scan krijg ik aan de Zuidgevel op de nummers 13, 14 en 19 van de zenderlijst resp. BBC 1, BBC 2 en Kindernet. Aan de Noordgevel ontvang ik op deze lijstplaatsen Kindernet, BBC 1 en BBC 2.

  Hoe kan dit? Volgens de Bouquetlijsten van deze website moet ik in beide gevallen op deze plaatsen BBC 1, BBC 2 en Kindernet ontvangen. Wie weet hoe dit zit?

 • Webmaster

  Ik denk dat dit een fout in de ontvanger is. De landelijke streams hebben maar 1 bron en zijn dus gelijk. Welke ontvanger gebruik je? Zet de de ontvanger voor je gaat scannen wel terug naar fabrieksinstellingen?
  Assen en Groningen gebruiken ook dezelfde kanalen voor de Nationale Transport Streams. Als er verschil in zou zitten dan zou het SFN niet werken en er storing optreden. Fout dient dus in je ontvanger gezocht te worden.

 • Moi

  Heb een eigen antenne gemaakt. Ontvangst is nu een stuk beter. Zeer simpel. Heb alleen de soldeer vervangen door kroonsteentjes:
  http://www.cnet.de/praxis/wochenend/41002569/die_beste_dvb_t_antenne_der_welt_multi_doppelquad_im_eigenbau.htm
  Site is in het Duits. Er wordt gesproken over ontvangst over wel 100 km afstand. Dit is mogelijk buiten. Moet wel zeggen dat beton niet bevorderlijk is voor de ontvangst. Buiten of bij het raam is het beste. Heb twee andere antennes ter vergelijking geprobeert: dit is het beste. Wel richten.

 • Kees

  RTL 8, Disney XD/Veronica, National Geographic, CNN en SLAM!TV is ook te bekijken via de internet site!

 • kees

  Tijdelijke TV van Digitenne is niet langer beschikbaar. Aldus de site.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.