DVB-T zenderkaart Nederland

Het mannetje links op de kaart kan je naar een locatie op de kaart slepen om die locatie met Google Streetview te bekijken. Zoom wel eerst even in om hem nauwkeurig genoeg te kunnen plaatsen.
Laat eens weten van je er van vindt en reageer onderaan dit bericht.

6 comments to DVB-T zenderkaart Nederland

 • Aad van den Bos

  M.H.,

  Wat een geweldige site heeft u gemaakt!! Via maandblad Motorboot wees iemand mij er op. Ik gebruik Digitenne thuis en op de boot en moet, al varend, geregeld mijn zenders zoeken. Via uw site is dat voortaan erg makkelijk en hoef ik nooit meer te bellen. Ga vooral door!! Met vriendelijke groet, Aad van den Bos

 • Cor J Dolman

  Geweldige site met veel informatie maar wat ik mis is de grafiek van dekking van de zendmasten op de DVB-T Kaart.

  Gr en bedankt

 • Ik heb al jaren Digitenne van KPN maar de laatste tijd heb ik een hele slechte ontvangst vooral met de buitenlandse zenders dat is echt zwaar klote.
  Ik heb al een andere antenne met versterker aangesloten maar dat helpt niet.
  Hoe kan ik de zender veranderen vanwaar ik de ontvangst van krijg ik zit nu dacht ik op krimpen a/d IJssel maar woon zelf in Rotterdam tegen Capelle aan den IJssel.

  Mijn vraag is ook waarom mag Digitenne niet op de kabel?

  Groetjes

 • […] je in een gebied waar de zenderdichtheid minder is (zie kaartje), dan kan een buitenantenne een behoorlijk verschil maken. (eigen […]

 • JdeWitte

  Nieuwe DVB-T antennemast te Nijmegen.
  Vele jaren stond de DVB-T antennemast op het dak van het ketelhuis van de elektriciteitscentrale te Nijmegen. Deze kolencentrale werd vorig jaar buiten gebruik gesteld, op termijn sloopt men de centrale. Derhalve werd er naar een nieuw opstelpunt voor DVB-T te Nijmegen gezocht.
  De keuze viel op een locatie aan de Ambachtweg t.h.v. het Maas en Waalkanaal. De DVB-T antennemast met een hoogte van 100 meter wordt medio mei 2017 in gebruik genomen.
  Nijmegen, 20 april 2017-04-20

 • paulvr

  Interessant maar vreemd nieuws, JdeWitte. Nijmegen-Oud West ligt zo’n beetje op het laagste punt van de stad. Om nu uitgerekend daar die mast naar te verplaatsen vind ik heel vreemd. Ik woon er zelf op zeer korte afstand van de centrale zelfs dus voor mij maakt het niets uit maar ik ben benieuwd wat zoiets betekent voor bewoners van de binnenstad. Zelf had me een plek in het veel hoger gelegen Oost logischer geleken of desnoods op het Erasmusgebouw van de Universiteit.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.