Buitenlandse DVB-T zenders op Google Earth

 

Hier kan je een bestandje downloaden met hierin een aantal buitenlandse DVB-T stations. Het is geen volledige opsomming maar zijn de zenders in de rand met Nederland waarvan binnen Nederland een redelijke ontvangst te verwachten is. Als je het bestandje uitpakt en dubbelklikt wordt het geopend in Google Earth.

Mocht je Google Earth nog niet hebben geïnstalleerd dan kan je dat eerst hier doen.

Je kunt het buitenland bestand hier downloaden.

 

2 comments to zenders op Google Earth

  • Leon Cuijpers

    Zo als iedereen die aan de Duitse grens zitten gemerkt heeft zijn die kanalen over gegaan naar DVB-T2. En er moet voor betaald worden. Zie ook http://www.freenet.tv . De antenne van KPN voldoet aan de eisen Je bent alleen verplicht een receiver te kopen inclusief een abonnement. De receiver kost tussen de 50 en 150 Euro (licht aan het merk en type). Het abonnement kost 5,75 euro P.M. of 69,00 euro P.J.

  • paulvr

    Sorry maar dit is absolute kletskoek. Alleen een handjevol reclamezenders met ongelofelijk simplistische rommel als programma dat dan ook nog eens voortdurend door reclame wordt onderbroken is gecodeerd. ALLE normale publiekrechtelijke Duitse tv zenders zijn ONGECODEERD dus vrij ontvangbaar, zowel via dvb-t2 als via satelliet. Moderne TV toestellen en zelfs combi-satellietontvangers die dbv-t ontvangen kunnen ook dvb-t2 ontvangen. Mijn allesbehalve nieuwe apparatuur ook.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.